Nyhedsbrev #4 VM, klar til kamp

hjemmesidetop

Velkommen om bord. Det er nu, det gælder. Årets vigtigste sejladser begynder 12. september.

VM, klar til kamp

I denne uge starter det internationale sejlforbunds (ISAF) verdensmesterskab, der kun afholdes hvert fjerde år. To år før olympiaden.

Til start stiller alle de olympiske bådtyper i nordspanske Santander, hvor op mod 1400 sejlere mødes for at kæmpe om titlen som ISAF verdensmester. Det er samtidig nu, at de første nationspladser til de olympiske lege i Rio 2016 kan sikres til Danmark. Alt står på spil for de horsensianske sejlere.

Følg os på Facebook

Efter lange forberedelser er Horsens til OL’s olympiske aspiranter klar. Anne-Marie Rindom, Laser Radial, er den første, der skal i kamp fredag 12. september.

Læs mere om kvalifikationskravene og programmet for sejlerne på horsenstilol.dk.
Sejlernes personlige målsætninger

49er FX: Verden, kom an!

Team Schütt er fulde af selvtillid efter at have etableret sig i verdenstoppen i løbet af sæsonen 2014. Målet er at slutte i top 10 og dermed deltagelse i samt muligheden for at vinde Medal Race.

Laser Radial: Fuld fart fremad

Rindom, som lige har vundet guld til for-for OL i Rio de Janeiro, vil ikke lade noget stige sig til hovedet. Få point skiller medaljetagerne fra 10. pladsen, derfor skal fokus være på at sejle båden hurtigst af alle og tage et race af gangen, hvis medaljen skal i hus.

Nacra 17: Der skal peakes helt vildt

Hvis den nyeste besætning, Viborg og Hjortlund, skal sikre nationspladsen, skal der vises resultater langt bedre, end hvad de begge nogensinde har præsteret tidligere. Realistisk er målet at etablere sig i guldfeltet og hæve bundniveauet generelt for stævnet.

Læs mere om sejlernes personlige forventninger til VM på horsenstilol.dk

Vigtige links
Resultater mm. kan findes her
Følg også med på vores hjemmeside Horsens til OL og på Facebook