Glædelig jul og godt nytår

Horsens til OL ønsker alle vores venner, samarbejdspartnere og sponsorer en glædelig jul og et godt nytår.

2014 har været et fantastisk godt år både på land og til vands for Horsens til OL. Vi har præsteret flotte resultater på vandet og er kommet langt i vores bestræbelser på at sikre Horsens’ olympiske aspiranter den støtte, der skal til for at kæmpe om medaljer ved de internationale mesterskaber og ved det kommende OL i Rio de Janeiro 2016.

Vi ser allerede frem til aktiviteterne i 2015. Desværre må vi meddele, at Martin i november har valgt at trække sig fra samarbejdet med Anette i mixdisciplinen Nacra17. Du kan læse mere om historien her. Anette leder efter et nyt stærkt setup, som vi ser frem til at annoncere i det nye år.

Hele holdet glæder sig til at skrue endnu et hak op for træningen og resultaterne i 2015, hvor udtagelsesserien til OL begynder allerede i efteråret.

Go’ Jul og Go’ Vind

Mange hilsener

HSH_OL-logo

Anette
Anne-Julie & Maiken
Anne-Marie & kaptajn Peter


Rindom tager bronze til World Cup-finalen

 Vores Laser Radial stjerne Anne-Marie Rindom vinder bronze til årets World Cup finale i Abu Dhabi og slutter en flot sæson af på podiet.

Anne-Marie siger:
“Stævnet i Abu Dhabi var et kæmpe selvtillids boost for mig (…) sejladsen uden for havnen var præget af store bølger og meget vind. Det passede min teknik rigtig godt, og jeg havde derfor masser af overskud og fart på.”

Læs hele Rindoms beretning på vores hjemmeside Horsens til OL.


Julestemning i Miami?

Vi er lige nu i Miami, hvor vi træner sammen med to amerikanske besætninger med Jonas Warrer som træner. Det er en kort og intens træningsperiode på syv dage, hvor vi bruger alle de lyse timer på sejlsport.

Det er ret sjovt at være i USA i december måned. Vi prøver at komme i julestemning, men det er lidt svært, når guirlanderne hænger mellem palmetræer og temperaturen er omkring 30 grader. Det er til gengæld et rigtigt godt alternativ til at sejle i Danmark i december; motivationen er bare lidt større, når man ikke fryser om hænder og fødder.

På lørdag flyver vi hjem til kulden, og vi glæder nu også til at komme i julestemning og holde ferie med god samvittighed. Og når vi nu ikke skal på vandet mellem jul og nytår, så håber vi som alle andre danskere også på en mirakuløs hvid jul.

/Team Schütt


Se Team Schütt’s kongestart under træningen i Rio

Søstrene skriver på Horsens til OL’s facebook:
“Kort beskrivelse af ‘the priceless moment’: 2. stævne i Rio i november. Bagbord halse start foran feltet (man skal flytte sig for alle, der sejler på styrbord halse, red.) – vel at mærke for anden gang til dette stævne :)”

#itmakesmefeelgood

Video