Nyhedsbrev #2 Tilbage i dansk farvand

Velkommen om bord. Anne-Marie tog sølv til EUROSAF Garda Trentino Olympic Week og er blevet godt kørende takket være Renault og K. Westergaard. Søstrene Schütt har været i Kurt og sporten, mens Anette og Martin sejlet i Holland.

Tilbage i dansk farvand

Maj måned har været fyldt med aktiviteter i sejlsportens tegn for Team Horsens til OL. Mens størstedelen af tiden frem til og med april måned blev brugt i udlandet, så har den seneste måned budt på en del aktiviteter i Danmark.

Vi har været på landsholdssamling i Rungsted med resten af det danske Sejlerlandshold og fået lagt en masse træningstimer i dansk farvand.

Læs mere om landsholdssamlingen her

Skærmbillede 2014-08-07 kl. 07.41.59

Eurosaf-stævner

Men der har også været et par udenlandsrejser; i starten af måneden sikrer Anne-Marie Rindom sig sølv ved et Eurosaf-stævne på Gardasøen, mens Viborg og Hjortlund netop er hjemvendt fra Eurosaf-stævnet i Holland, hvor de viser, at de kan give Danmarks to landsholdsbesætninger kamp til stregen.

Læs mere her


 Kurt kom forbi Team Schütt

Efter World Cup 8. pladsen i Hyeres i slutningen af april blev team Schütt kontaktet af TV Syds kaffedrikkende journalist Kurt Leth, der gerne vil lave et indslag omkring, hvordan det er at dyrke elitesport sammen som søskende og bruge stort set al tid sammen.

Det blev en underholdende dag, hvor vi lærte meget om livet i rampelyset. En masse mennesker fra vores sejleropvækst er med i de ti minutter, som 4-5 timers filmmateriale blev kogt ned til.

Indslaget kan ses (eller genses) her.

foto


 Anne-Marie Rindom på vej til Laser Radial EM i Kroatien i ny Renault Traffic

Erhvervssælger hos Renault og K. Westergaard Peter Nissen overrækker nøglen til Anne-Marie.

Få dage inden afgang til Europamesterskabet for Laser Radial i Split i Kroatien lykkedes det “On Board Horsens til OL Rio 2016” at få et vigtigt sponsorat til OL sejleren Anne-Marie Rindom.

Anne-Marie Rindom udtaler:

Det skaber god ro om forberedelserne til de store stævner i Europa, at der nu er styr på transporten til og fra stævnerne. Den Renault Traffic som Renault og K. Westergaard Automobiler A/S har stillet til rådighed er en perfekt løsning. Den er god at køre langt i, den er rummelig og kan trække traileren med gummibåd og joller uden problemer. Nu kan der fokuseres på at sejle og lave gode resultater.

Renault forhandler Erik Westergaard fra K. Westergaard Automobiler A/S på Høegh Guldbergsgade udtaler:
Vi støtter, fordi vi syntes, at det ville være flot, hvis Horsens kunne få en og måske flere sejlere til OL RIO 2016. Og fordi det er flot, at en ung kvinde brænder så meget for sin sport, at hun vil bruge så meget tid på den. Det vil også være godt at få Horsens på OL kortet.

Skærmbillede 2014-08-07 kl. 07.42.25


Anne-Marie tog sølv til EUROSAF Garda Trentino Olympic Week

I maj måned blev der sejlet Eurosaf stævne på Gardasøen, et af verdens smukkeste og bedste steder at sejle i verden.

Til stævnet vandt Anne-Marie sølv efter en meget flot og vellykket afgørende medalrace sejr. Stævnet var præget af vind i den højde ende af skalaen, som gjorde at sejlerne samtidigt fik testet den fysiske form.

Læs Anne Maries oplevelse af stævnet her

Optakt til EM i Laser Radial

Det næste vigtige stævne for Anne-Marie i Laseren er EM i Kroatien, der begynder i midten af juni.

Stævnet skal bruges til at teste nogle af de nye startteknikker, som blev trænet i maj måned. Derudover er EM også en midtvejstest op mod ISAF VM i Santander.

Det er stort set de samme sejlere, der deltager ved begge stævner, da EM er et åbent mesterskab.

Lænseteknik skal trænes på Gardasøen

EM er samtidig afslutning på forårssæsonen. Efter stævnet venter to ugers pause inden træningen igen tages op med lejr på Gardasøen. Her er den dygtige træner, Mike Bullot, hentet helt fra New Zealand. Han er ekspert i lænseteknik og skal stå for træningen.

Husk du kan følge Anne-Marie på facebook og Horsens til OL facebook


 Køb plakaten og støt de 5 olympiske aspiranter og projektet Horsens til OL

Plakaten leveres indrammet og kan købes i A3 eller A4 online. Læs mere om mulighederne for at støtte projektet her.

Vi er meget taknemmelige for alt den støtte vi får og totalt afhængige af den for at kunne nå vore mål.

Se vore sponsorer her. Listen opdateres løbende.


 Horsens til OL deltager i Horsens løbet

Vi er kommet godt i gang med sæsonen 2014, men har stadig mesterskaberne til gode, hvor det gælder om at vise, træningen har haft det rigtige fokus og en tilstrækkelig mængde.

Elitesport er mere end timerne på vandet. Og sejlsport er i særdeleshed en sportsgren, der kræver et stort overblik. Vi bruger foruden tiden på vandet mange timer på administrativt arbejde, opsøgende og vedligeholdende sponsorarbejde samt fysisk træning.

Det fysiske element i sejlsport bliver vigtigere som sporten bliver mere professionaliseret. Vi er et hold, der går op i alle elementer af sporten. Vi bakker op om Horsens som en fysisk aktiv by og deltager i Horsensløbet på Grundlovsdag 5. juni.

Skærmbillede 2014-08-07 kl. 07.41.42

Venlig hilsen

Anne-Marie Rindom, Laser Radial
Anne-Julie og Maiken Schütt, 49er FX
Anette Viborg og Martin Hjortlund, Nacra 17
Peter Bjerremand Jensen, On Bord Captain