Vores sponsorer

Guld+ partner

Insero

Insero

Insero bakker op om udvalgte lokale sportstalenter, som har evnerne til at markere sig på internationalt plan inden for deres sportsgren – og dermed inspirere andre sportsudøvere.

De tre besætninger i On Board Horsens’ mål er ikke blot at kvalificere sig til OL i Rio i 2016, men også at komme hjem med minimum én medalje. Det håber vi, at sponsoratet kan bidrage til.

Se mere på www.insero.dk

Horsens Kommune

 

horsenskommunelogo2011png

Horsens Kommunes PR-gruppe har valgt at støtte ”Horsens til OL RIO 2016”, fordi gruppen anser det for at være et nyt og perspektivrigt projekt, som kan sætte Horsens på det internationale landkort, og som passer rigtig godt ind i Horsens Kommunes profil, som eliteidrætskommune med klar fokus på talentudvikling.

Læs om Eliteidræt i Horsens

Gurli og Hans Engell Friis´Fond

Gurli og Hans Engell Friis´ Fond har ydet et væsentligt bidrag på kr. 225.000 til Horsens til OL Rio 2016.

ENGELFRIISFONDEN LOGO

Se mere fonden på www.engellfriisfonden.dk

Schur

Schur

Hans Schur om støtten til Horsens til OL:

Vi støtter pigerne fordi vi synes de gør en fantastisk indsats for at nā deres store mål, som er deltagelse ved sejler OL i Rio. Der er mange afsavn i den forbindelse og de investerer alle meget tid og megen energi i projektet – vi håber deres drøm må gå i opfyldelse.

Horsens Svane Apotek

Horsens Svane Apotek

Apoteket har fokus på sundhed og sygdomsbekæmpelse, så at støtte idræt er en god måde at understrege at man har et ansvar for sit eget liv, og hvis nogle unge mennesker vil kaste deres kræfter i en satsning på at deltage i OL i Rio, synes vi på apoteket, det er værd at støtte. Disse energiske og målrettede unge mennesker vil være rollemodeller for ungdommen i Horsens, og det synes vi er et godt formål at bruge penge til.

Det er samtidig en god måde at gøre opmærksom på byen Horsens, hvor store kulturelle begivenheder går hånd i hånd med store idrætsambitioner, så vi vil på apoteket følge de unge mennesker med stor interesse.

Elise Gerstrøm, Horsens  Horsens Svane Apotek

GULD Partner

Sundhedshusets Tandlæger

SUNDHEDSHUSETS TANDLÆGER

Anders Boel fra Sundhedshusets Tandlæger udtaler:

Vi har valgt at støtte Horsens til OL, da vi gerne vil støtte op om lokale initiativer og samtidig være med til at sætte Horsens på landkortet.

De unge sejleres stræben efter at blive de bedste inden for deres felt kræver en energi og dedikation, som kan være et forbillede for mange andre unge, og samtidig falder teamets værdier godt i tråd med hvad vi efterlever hos Sundhedshusets Tandlæger.

Læs mere om Sundhedshusets Tandlæger

Horsens Folkeblad

Horsens Folkeblad

 

Officiel medie sponsor

På Horsens Folkeblad er vi stolte over, at byen kan mønstre hele fem sportsfolk, der med viljestyrke, dygtighed og hård træning forsøger at sejle sig til en plads i OL i Rio 2016. De fem sejleres præstationer viser, at byen indeholder stærke talenter, der kan føre til international opmærksomhed og i bedste fald bringe OL-medaljer til Horsens.

Horsens Folkeblad har tradition for at bakke op om lokale talenter, og vi har derfor indgået en aftale med On Board Horsens om at blive officiel mediesponsor. Det er vores måde at skabe vind i sejlene for de fem sejlere, der fra nu og frem til OL i 2016 har brug for al den lokale opbakning, de kan få.

Vi ser frem til at følge Maiken Foght Schütt, Anne-Julie Foght Schütt, Anne-Marie Rindom, Anette Viborg Andreasen og Martin Hjortlund Christensen.

Thorkild Rathje, Kommerciel direktør

Horsens Folkeblad er en del af Jyske Medier A/S, der udgiver 3 dagblade og 15 ugeaviser. Desuden omfatter koncernens aktiviteter trykkerivirksomhed, distribution, web, radio og grafisk produktion. Koncernen beskæftiger knap 250 ansatte. Mere information på jyskemedier.dk

 

Renault og K. Westergaard Automobiler A/S

Renault og K. Westergaard stiller en Renault Traffic til rådighed for Anne-Marie Rindom og Maiken & Anne-Julie Schütt til og fra stævner.

K Westergaard Automobiler Horsens

“Vi støtter, fordi vi syntes, at det ville være flot, hvis Horsens kunne få en og måske flere sejlere til OL RIO 2016. Og fordi det er flot, at en ung kvinde brænder så meget  for sin sport, at hun vil bruge så meget tid på den. Det vil også være godt at få Horsens på OL kortet.”

udtaler Renault forhandler Erik Westergaard fra K. Westergaard Automobiler A/S på Høegh Guldbergsgade

Se mere på www.westergaard-automobiler.dk

 

Nissens A/S

nissens

Læs mere på Nissens.com

Sølv partner

Horsens Murer-Service ApS v/Jesper Sørensen

reklameskilt_250x62cm

Læs mere om Horsens Murer-Service ApS

 

Øvrige partnere

Købstæderne Forsikring v/Christian Bruno Pedersen har sørget for fordelagtig forsikring af bilen.

Horsens Reklame Center, Bjerrevej som leverer nogle flotte logoer til biler m.v.

Grafisk Forum, som leverer tryksager m.v. til kampagnen

 

Plakat partner

Sejlsnedkeren v/Preben Kristensen Se mere

HIN Se mere

Horsens Yachtværft Se mere

Horsens Implentatcenter/Tandlægerne Rønn og Lund Se mere

KN Holding A/S 

 

Privat

Konsul Leif Hede Nielsen

Jens Christian Mikkelsen

Steen Secher

 

Bliv sponsor

Kom med ”On board Horsens til OL Rio 2016” læs mere her.