Vi fejrede 10-års jubilæum for ’Horsens til OL’

Det blev tirsdag fejret i Horsens Sejlklub, hvor sponsorer og venner af kampagnen var samlet til årets kickoff på 2024 OL-året.

Kampagneleder Peter Bjerremand startede med en opsummering på 10 års kampagne. Læs mere her: Velkommen til Horsens til OL 10 års jubilæums kickoff

 

Stort tillykke til Anne-Marie Rindom og Johan Schubert

Det var ikke kun jubilæet der blev fejret, for vi fik også mulighed til at sige tillykke med OL-udtagelsen til Anne-Marie og Johan.

De gav os begge et godt indblik i forberedelserne frem til OL starter sidst i juli. Det bliver med nogle få stævner, masser af træning i Marseilles samt den daglige styrketræning.

Det bliver spændende at følge dem til årets OL.

 

Ingen vinder alene

Vi fik også et godt fagligt indlæg af forhenværende ’Horsens til OL’ sejler Maiken Schütt, som i dag arbejder med at skabe opmærksomhed om Team Danmark sponsorater.

Et interessant indblik i, hvad sponsor virksomhederne ønsker at få ud af det, når de sponserer eliteidræt.

 

Lidt billeder fra en hyggelig aften, hvor vi også fik dejlig mad fra NIOR Horsens, som snart er klar til at åbne for sæsonen. Glæd jer.

Stort tillykke til OL DELTAGERNE Anne-Marie Rindom og Johan Schubert. Her sammen med Peter Bjerremand, som overrakte blomster

 

Spændende indlæg fra Maiken Schütt med overskriften ‘Ingen vinder alene’

 

Johan Schubert fortæller om OL forberedelserne.

 

Anne-Marie Rindom fortæller om forberedelserne op til OL

 

Et ikonisk billede fra 2014 nu også i 2024 udgave

Maiken, Anne-Marie, Anne-Julie og Anette ved Kickoff i 2014

 

 

2024 udgaven