Vigtigt 49fx EM starter mandag den 13. maj

2 lokale virksomheder sponserer ny båd til Horsens sejlerne

 Horsens til OL teamet med Anne-Julie Schütt og Iben Nielsby er er på startlinien, når de bedste Europæiske 49fx sejlere stiller op til start ved EM, i den engelske by Weymouth.

EM er et af teamets vigtige stævner i foråret, fordi EM titlen er vigtig, men også fordi stævnet er udtagelse til For-OL i Japan senere på året, hvor kun 1 dansk båd kan stille op. 

Følg med i EM på dette link

Ny båd til Horsens Teamet

Optimalt udstyr er en vigtig faktor, og Horsens teamet stiller op til EM i en helt ny båd, som er sponseret af de 2 store Horsens familiefirmaer, nemlig Schur og Nissens.

Horsens til OL teamet siger stor tak til Hans Schur og Alan Nissen.

Vi er glade stolte over, at få de 2 store Horsens virksomheder med i Horsens til OL, sammen med Insero, K. Westergaard Automobiler, Horsens Kommune, Horsens Svane Apotek og EDC Ejendomscenter. Horsens til OL teamet med Anne-Marie Rindom, Anne-Julie Schütt og Iben Nielsby er dermed godt støttet på vej mod OL i Tokyo i 2020.

 

 

Anne-Marie Rindom i storform

Anne-Marie Rindom

Efter at have vundet guld ved årets 2 første Europa stævner, skal Anne-Marie Rindom sejle EM for Laser Radial ud for Porto i Portugal fra den 20. maj.

Mere om dette følger.

Kom så Horsens !