Horsens til OL er glad og stolt over, at Familien Hansens Fond bliver en vigtig Team Partner for Anne-Marie Rindoms og Horsens til OL kampagnen frem mod OL i Paris i 2024.

Dramaet ved OL i Tokyo med et stærkt comeback i finalen, som sikrede guldmedaljen, fik sat stor fokus på, at Anne-Marie Rindom er en stor atlet og en fantastisk god ambassadør for Horsens.

Med Anne-Marie Rindom i spidsen for i alt 3 Horsens teams er der brug for, at stærke lokale kræfter, bakker op om Horsens til OL kampagnen. Her passer Familien Hansens Fond rigtig godt ind i fortællingen om, Horsens står sammen om, at støtte vores lokale verdensklasse atleter.

4 foredrag doneres videre

En vigtig del af aftalen mellem Familien Hansens Fond og Anne-Marie Rindom er, at Anne-Marie Rindom skal levere 4 foredrag om ’Viljen til at vinde’, som fonden så donerer videre til lokale foreninger og institutioner, som kan få gavn af Anne-Maries fortælling og erfaringer

Anne-Marie Rindom udtaler:

Guldmedaljen ved OL i Tokyo har åbnet op for flere karrieremuligheder for mig, men sulten efter at endnu et OL og muligheden for endnu en guldmedalje gør, at jeg er klar til at bruge de næste 2 år på en hård og tidskrævende OL kampagne. For at det kan lade sig gøre er det yderst vigtigt, at jeg får den nødvendige økonomiske og moralske opbakning fra baglandet. Jeg er så stolt og glad for, at det endnu engang er lokale kræfter i Horsens, som bakker op om min kampagne.

Jeg ser frem til at honorere Familien Hansens Fonds ønske om, at donere 4 foredrag med mig videre til udvalgte formål. Det giver mig god mulighed for at fortælle min historie til endnu flere i Horsens.

 

Fondsadministrator Jesper Sørensen, Familien Hansens Fond udtaler:

Familien Hansens Fond har sit virke i Horsens og ønsker at give tilbage til byen. Vi støtter Horsens til OL herunder Anne-Marie Rindom, fordi det passer perfekt ind i fondens uddelingsformål, som er at yde støtte til almennyttige og almenvelgørende formål, herunder kulturelle, sociale, sundhedsmæssige og uddannelsesmæssige formål med relation til Horsens og omegn. Med partnerskabet får vi udbredt kendskabet til fonden og samtidig styrker vi Horsens’ image som elitesports by og får sat byen på landkortet.

De fire foredrag donerer fonden videre til relevante projekter/organisationer indenfor fondens fire støtteområder, som er uddannelse, sundhed, kultur og social.

 

Billede: Anne-Marie Rindom, Per Hansen og Jesper Sørensen fra Familien Hansens Fond ved indgåelse af aftalen på Fondens kontor.

Flere oplysninger:

Horsens til OL v/Peter Bjerremand Jensen mobil 21 65 95 80

Familien Hansens Fond v/Jesper Sørensen, mobil 21 76 20 40

Anne-Marie Rindom