Anne-Marie Rindom officielt udtaget til OL

Vi har nu endelig fået den endelige bekræftelse på, at Anne Marie Rindom fra Horsens til OL er udtaget til OL, så vi kan fortsætte kampen for at vinde guld til Horsens ved OL i Tokyo.Anne-Marie har sendt os denne opdatering:

Opdatering på Corona-sejlads

Sejlerlandsholdet blev i starten af marts sendt hjem fra Mallorca pga. Covid-19. Det gik stærkt og meget er vendt op og ned siden. Jeg er gået fra at være en fuldtidssejler med et kæmpe mål i august til at tilmelde mig fag på universitet, træne på deltid, og ligge planerne om så formen topper om et år og 2 måneder.

Det var en stor mavepuster og en kæmpe omvæltning at OL er blevet udsat til juli 2021. Det har taget tid at vende tankerne til den nye situation og min motivation omkring træning på vandet har været lav. Mange spørgsmål har også rejst sig omkring økonomi, træningsplanlægning studieplaner osv. Spørgsmål som jeg nok ikke får svar på lige nu, men som nok skal løse sig, for det skal de. Målet er stadig det samme – at klare mig godt til OL i Tokyo. Uanset årstal.

Træningen fortsætter 

”Heldigvis” sejler jeg laser, så træningen på vandet har været muligt i et godt stykke tid. Vi har ikke haft en træner med, men selvtræning med de andre fra lasergruppen har gjort at træningen stadig er med god kvalitet. Det samme gælder fysisk træning som jeg har udført udenfor, både i form af løb, cykling og med vægtstænger som vi har lånt af Dansk Sejlunion og Team Danmark. Den sidste periode har fået os til at tænke ud af boksen mht. træning og det har været sundt. Jeg må også indrømme, at det er dejligt at være hjemme.

OL-udtagelse 

Den sidste del af OL-udtagelsen for Laser Radial skulle sejles på Mallorca i påsken. Det nåede vi desværre ikke at gennemføre og det sidste stykke tid har der derfor været tvivl om udtagelsen. Bliver den nulstillet, skal vi sejle det sidste stævnet til næste år eller bliver udtagelsen afgjort efter det første stævne.

Sidste mandag fik jeg et opkald om at jeg er blevet udtaget til OL, da DS har besluttet at indstille mig! Jeg er vildt glad over at skulle deltage i mit tredje OL og en smule lettet, at udtagelsen er slut. Det er hårdt følelsesmæssigt at sejle en udtagelsen, så det er rart at vide, at jeg nu kan arbejde målrettet frem mod næste sommer og samtidig har tid til at planlægge træningen så jeg er endnu bedre forberedt.

Jeg glæder mig helt vildt til næste sommer og jeg er evig taknemmelig for den kæmpe opbakning jeg får fra Horsens og Horsens Sejlklub.

Hvad skal der ske nu? 

Trænerne er atter med på vandet og træningen fortsætter, men stævnerne er der ingen af. Derfor har jeg valgt at vende tilbage til studierne efter et års pause. EM og Kielerwoche er de to stævner som er sat i kalenderen. De ligger hhv. i september i Tyskland og i oktober i Grækenland. Vi håber meget at de bliver gennemført. Planen er at bruge sommeren i Danmark og måske, hvis det er muligt invitere tysker, svensker og normænd til små stævner. Situationen ændrer sig hele tiden, men vi håber på det bedste.

De bedste hilsner,

Rindom

 

Billede fra det midlertidige Covid19 træningslokale i Aarhus:

 

Tak til vores Horsens til OL partnere: