Johan Schubert – 13. plads til World Cup i Hyeres!!🇫🇷

Efter en uges intens konkurrence i blæsende, springende og ikke mindst kolde sejlforhold i Frankrig kan jeg heldigvis se tilbage på en uge med en masse opture. ⭐️

Resultatet i det stjernespækkede felt er selvfølgelig noget jeg er godt tilfreds med, men udviklingen er i virkeligheden, det som jeg er mest stolt af. Min kapsejlads bliver mere disciplineret, farten bedre og starterne skarpere, og det betaler sig heldigvis.

Stævnet var på mange måder uden det store pres for at præstere, hvilket gav lidt frihed til at prøve nogle ting af, og det blev særligt starterne positivt påvirket af.

Ugen i Frankrig var et vigtigt led i min forberedelse frem mod OL, da det er et af de sidste store stævner inden legene løber af stablen. Det var derfor vigtigt at få sporet os ind på, hvad det er, der skal skrues på i de sidste måneders forberedelse.

Selvom det er et godt resultat, er jeg selvfølgelig en anelse ærgerlig over at misse medal race med få point, men det glæder mig enormt meget at se, at det arbejde jeg lægger i bære frugt.

Nu står programmet på et par ugers træning i Danmark inden turen går til Marseille på træningslejr i midt maj.

 

 

Hvad med Anne-Marie Rindom?

Dagen før stævne start måtte Anne-Marie melde følgende ud:

Grundet en nyopstået skade i håndleddet deltager jeg ikke ved dette års Olympic sailing week i Hyeres, Frankrig. Det er en hård og svær beslutning men håndleddet har brug for ro. Jeg gør alt hvad jeg kan for at komme tilbage hurtigt og stærkere end før.
Au revoir 🇨🇵
/ Rindom
Fra pålidelig kilde har vi hørt at det overbelastede håndled er i god bedring 🙂