En lille nytårshilsen

 

Nu er 2020 ved at være ved vejs ende og var et år jeg havde set frem til, da jeg endelig havde muligheden for at sejle som senior i Laser Standard efter min overgangsperiode fra Laser Radial.

 

Min sæson startede med at Johan og jeg tog til Mallorca for at sejle Prinsesse Sophia Cup, hvor planen var, at vi ankom to uger tidligere end stævnet for at være så velforberedt som muligt. Desværre blev stævnet aflyst på grund af Corona og fik også indflydelse på fremtidige stævner, hvilket har medført en særdeles begrænset sæson.

 

Dette skulle dog ikke stoppe Standard gruppen i Danmark, da vi valgte at udnytte tiden til så meget hjemlig træning som overhovedet muligt.

 

Endelig stævner

Mit første stævne for året blev Kieler Woche, hvor tingene ikke helt lykkedes for mig. Jeg havde problemer med få mine starter til at fungere, hvilket betød at det var særdeles vanskeligt at fuldføre gode sejladser, da niveauet var særdeles højt.

 

Jeg prøvede at tage min oplevelse og nye erfaring med til EM i Polen, men det var som om jeg gentog historien med de forsatte problemer med “gode starter”. Der er ingen tvivl om at jeg er nødsaget til at sejle mange stævner for at omsætte min træning til stævner. Men med så meget andet her i livet, er det kun en påmindelse om, at det er nødvendigt at arbejde vedholdende med tingene over en særdeles lang periode før det lykkedes dig at opnå målet.

 

Jeg ved, at jeg i 2021 skal arbejde med mit mindset og skal have en større tiltro til jeg KAN lave gode starter, da jeg er sikker på, at jeg har farten til at følge med de fleste.

 

Min træner og jeg har diskuteret meget mine oplevelser og som han siger, drejer det sig ikke om at få en god sejlads, men tage en god sejlads.

 

2020 er slut og jeg ser nu frem mod 2021. Jeg er sikker på at næste år bliver et godt år og er så klar til at dyrke konkurrencer igen. Jeg er parat til at overskride grænser, jeg ikke før har overskredet og glæder mig til at begynde det nye år med mit første stævne igen på Mallorca.

 

Jeg vil gerne slutte af med at takke jer alle for at støtte mig og Horsens Sejlklub gennem 2020 og glæder mig til at kæmpe for jer i 2021, hvor den vil få den største hammer overhovedet!

Mange tak for alt og et rigtigt godt nytår til alle.

Bedste sejlerhilsner Christian Winkler