Året der gik

Året 2022 var på mange måder en sæson med vildt meget fart på, for mig. SRP-skrivning under de sidste forberedelser til U21 EM, eksaminer og studentertiden som optakt til U21 VM, efterfulgt af intens træning i Den Haag, uge 42 lejr i Danmark og som afslutning Senior EM i Frankrig.

Jeg har igennem hele sæsonen haft en stor tro på at det har kunnet lade sig gøre at klatre op ad listerne, med en god fart i båden og god fysik.

Desværre performer jeg ikke som jeg kunne have ønsket mig til hverken U21 EM eller -VM. Selvom, jeg selvfølgelig er bitter over ikke at kunne hive metal med hjem fra mine sidste ungdomsmesterskaber, er jeg først og fremmest enormt taknemmelig for den støtte jeg har fået fra alle mine sponsorer og dem omkring og for det andet enormt taknemmelig nogle af de erfaringer jeg har gjort mig i.f.t. hvordan jeg bedst planlægger, forbereder og eksekverer når det gælder.

På trods af at det er træls at dumme sig når det gælder, så er jeg glad for, at jeg stadig har en fornemmelse af at det går fremad. En fornemmelse jeg fik bekræftet ved Senior EM i Hyeres, Frankrig.

EM var en kæmpe forløsning for mig. De første dage flaskede sig og jeg nød konkurrencen og læringen helt vildt, og så var det bare en super fed måde at slutte året af på, med et resultat der så småt begynder at gå i den rigtige retning af, hvor jeg skal være ved OL-udtagelsen.

Året der kommer

Næste sæson kommer til at blive intens, med mange stævner, mange rejsedage og sæsonens højdepunkt, værende første OL-udtagelsesstævne i Den Haag, Holland.

Den Haag er heldigvis et farvand som jeg har fået testet i september, hvor der blev budt på både hård og let vind og helt vildt meget strøm, så det kommer til at blive både sjovt og udfordrende. Jeg glæder mig helt vildt til at skulle performe og mærke nervøsiteten, når der for alvor er noget på spil for alle.

For at udtage Danmark til OL ved VM i Den Haag skal jeg være blandt de 16. bedste nationer ved stævnet. I det fald det ikke sker, er der yderligere 9 nationspladser fordelt på andre events løbende frem mod sommeren 2024.

 

Glædelig jul og godt nytår til alle.

 

Klik på billedet og se årets video med Johan Schubert: