Hej

 

Året 2020 har i den grad stået i Corona-virussens tegn både sportsligt men i lige så høj grad i hverdagen, som så mange andre. På trods af pandemien har jeg i løbet af 2020 formået at sejle nogle stævner dette efterår, heriblandt to yderst tilfredsstillende præstationer ved hhv. Kieler Woche og Europamesterskaberne i Polen.

 

Jeg har efterhånden, som de fleste andre, fået hverdagen til at stemme overens med de jævnligt skiftende omstændigheder på baggrund af Corona og har i øjeblikket 7 fysiske træningspas og 3 sejltræningspas om ugen, ved siden af, den nu virtuelle, skole.

 

Et kik frem mod 2021

År 2021 bliver, som det ser ud nu, på mange måder et spændende år, på trods af uvisheden om hvordan og hvilke stævner der bliver afholdt.

Planen er som udgangspunkt, at sejle den olympiske udtagelse i Frankrig i foråret, efterfulgt af Senior VM, U21 EM på Cypern og U21 VM i England. Særligt i U21 stævnerne håber jeg på at kunne sejle med i den rigtige ende og det er derfor på de stævner mit hovedfokus ligger.

 

Det danske drengehold har ved de seneste stævner vist rigtig gode takter og jeg vil gøre mit bedste for at fortsætte formkurven ind i 2021-sæsonen.

Med bedste sejlerhilsner

Johan