Vintersæson i Australien

 

Efter et vellykket VM i Texas sidst i oktober, har jeg holdt en pause fra Laser jollen.

Jeg har i hele 2022 fulgt min drøm om at sejle flere forskellige bådtyper og forbedre mine sejlevner. Det har resulteret i, at jeg sejlede J70 EM og VM her i efteråret, samt deltog i SailGP i Dubai. Det er spændende og jeg lærer en masse ved at være med forskellige hold. Alt sammen noget jeg også kan bruge på mit hold i Laser jollen.

Efter en mindre pause tog jeg til Australien for at træne i Perth med Anna fra Dk, Maud from Schweiz (der fik sølv til VM og EM i år) og de australske piger. Vi har haft tre gode uger med mange timer på vandet i den berømte søbrise ”The Fremantle doctor”.

Vi har trænet her tre gange før, så vi kender sejlerne og området rigtig godt. Det føles som mit vinter hjem. Jeg ved at når jeg kommer hjem fra en tur som denne er jeg i god form og det giver en god følelse. Det fungere samtidig rigtig godt, da min kæreste Ryan arbejder i Perth og vi kan have et nogenlunde almindelig hverdag J

Efter Jul og i det nye år forsætter vintertræning i Vilamoura, og derefter har vi en lang sæson foran os, hvor alle stævnerne ligger i det første halve år. For mit vedkommende bliver der mindre tid til andre både og fokus kommer til at ligge i laseren, da første OL-udtagelse er i starten af august i Holland.

Jeg er utroligt taknemmelig for sponsorerne i Horsens til OL – I gør det muligt for mig at have det bedste set up og presse mig selv for at opnå de bedste resultater

Glædelig jul og godt nytår til alle

Klik på billedet og se video fra årets VM i Texas med masser af gode klip med Anne-Marie:

 

 

Rindom