Sæson 2022

Vi startede vores samarbejde op igen i maj 2022 efter to års pause. Det var en opstart, hvor vi har gentænkt vores samarbejde, for at give plads til de forandringer, der er sket de seneste to år. Sammen med vores træner Jena og Team Danmarks sportspsykolog Jonas, har vi arbejdet med bl.a. målsætning, træningsplan og rollefordeling. Senest har vi arbejdet med vores værdier i teamet. Værdier er dynamiske. Lige nu arbejde vi henimod at være modige, nysgerrige og beslutsomme.

Allerede i juli deltog vi ved EM i Aarhus. Målet var at genfinde vores stævnerutiner. Det lykkedes vi godt med. Vi endte med at komme i guldfeltet, hvilket vi er tilfredse med efter så kort en forberedelse. Samlet endte vi på en 23. plads. Efter EM var vi enige om, at vi stadig var et stykke væk fra det potentiale og topniveau, som vi ved, vi har. Vi lavede en hurtig hovedregning, og det stod klart, at vi kunne få en del flere timer på vandet ved at blive i Aarhus. Derfor besluttede vi ikke at bruge tid på at fragte og pakke vores ting til Canada, hvor der ellers var VM. Vi deltog i stedet i en Nordisk get-together, med høj trænings- og stævnekvalitet.

I september tog vi til Den Haag i Holland for at øve os på det farvand, vi skal sejle VM på til næste år. Vi fik gode erfaringer i store bølger og tidevand, hvilket også er årsagen til, at vi sejler vores vintertræning i Vilamoura. Det ligger ved sydkysten i Portugal, så her har vi rig mulighed for at øve os i at sejle i store bølger til næste sæson.

Nationsudtagelse til OL ved VM 2023

Den største begivenhed i 2023 er at vi skal udtage Danmark til OL. Det gør vi med sikkerhed ved at være blandt de ti bedste både, da top ti nationer er sikret en plads. Derefter starter OL-udtagelsen med EM i Vilamoura i november og slutter med VM på Lanzarote i marts 2024. Vi ser frem til 2023, bl.a. da vi nyder at kæmpe sammen om vores mål i situationer, der betyder noget. Det får vi rig mulighed for. Det er dejligt.

Glædelig jul og godt nytåt fra os.