Kick-Off på Horsens til OL kampagne frem mod Tokyo 2020

Sejlernes bilsponsor siden 2014, K.Westergaard Automobiler A/S på Høegh Guldbergs Gade var vært, da der var Kick-Off på Horsens til OL kampagnen frem mod Tokyo 2020.

Horsens er med Anne-Marie Rindom, Anne-Julie Schütt og Iben Nielsby, repræsenteret i 2 bådklasser på det danske Sejlerlandshold. De 3 sejlere er superskarpe, topmotiverede og velforberedte til det kommende World Sailing Championship i Aarhus i uge 31 og 32, hvor verdenseliten mødes for at dyste om VM og nationernes OL udtagelse.

Alle 3 sejlere er på et kort besøg i Danmark mellem påskens stævne på Mallorca og det kommende World Cup stævne i Hyéres i Frankrig.

Med en sejr på Mallorca til OL-bronze vinder, Laser Radial sejleren Anne-Marie Rindom, har den nye Horsens til OL kampagne fået den perfekte start på 2018 sæsonen.

Horsens til OL sejlerne Anne-Julie Schütt, Iben Nielsby og Anne-Marie Rindom

Anne-Marie Rindom vinder stort stævne på Mallorca
Det var en veloplagt Anne-Marie, der berettede om kampen tilbage på toppen efter sidste års brækkede håndled. Efter en skuffende 22 plads ved VM i 2017 genvandt Horsens sejleren formen og sluttede 2017 af med en World Cup sejr i Japan og en bronzemedalje ved EM.

Starten på 2018, med en sejr på Mallorca over den evige rival, OL guldvinder Marit Bouwmeester fra Holland, giver selvtillid frem mod VM i Aarhus.

Stejl læringskurve for Anne-Julie Schütt og Iben Nielsby i 49fx
Det nye Horsens team i 49fx er nået langt siden de startede sammen i slutningen af 2016.

Med en 10 plads ved VM i 2017 sikrede de sig en plads på det danske sejlerlandshold. Horsens teamet var igen tæt på top 10 på Mallorca, men et uheld med grejet i sidste sejlads betød, at Horsens teamet endte på en acceptabel 14. plads

49fx er en udfordrende båd, som især i meget vind, kræver mod og et stærkt teamwork. De to unge Horsens sejlere berettede om de udfordringer de har i et stærkt felt, og om hvordan de arbejder målrettet med at kæmpe sig helt op i blandt de bedste 49fx sejlere.

Sejler og studerer
De 3 Horsens sejlere er tæt på at sejle som fuldt professionelle, men passer alle et studie.

Anne-Marie skriver bachelor i idræt, Anne-Julie skal i gang med sin bachelor i 2018 og Iben planlægger at afslutte studentereksamen lige før VM i Aarhus.

Horsens til OL kampagnen skal økonomisk bidrage til, at sejlerne både kan passe studie og sejlerkarriere.

Horsens til OL med fokus på samarbejde, vindermentalitet og personligt lederskab
Med et nyt logo har kampagnen skarpt fokus på Horsens som by støtter op om sejlerne.

Horsens elitesejlerene arbejder med stærke værdier omkring samarbejde, vidensdeling, personligt lederskab og ikke mindst vindermentalitet, som afspejler de værdier som præger samarbejdet i Horsens mellem kommune, virksomheder og borgere.

Kom med på rejsen mod Tokyo 2020
Horsens til OL opfordrer flere virksomheder til at støtte sejlerne og komme med på rejsen mod Tokyo 2020.

Se mere på horsenstilol.dk/sponsor

Horsens til OL er støttet af:
Insero Horsens, Horsens Kommune, K. Westergaard Automobiler og Horsens Svane Apotek (april 2018)