Følg Anne-Marie Rindom og Johan Schubert

De 2 Horsens Sejlere deltager netop nu i et af de få store stævner før OL i Tokyo.

Anne Marie Rindom skriver på Facebook:

Stævne i Vilamoura 🇵🇹🔥⛵️

Efter en uges træning i F50 med det Denmark SailGP Team på Bermuda er jeg kommet til Vilamoura, hvor det sidste store stævne skal sejles inden OL! Vi har ikke haft mange chancer for at teste formen af i år, så det bliver spændende og en meget lærerig uge vi går i møde. Jeg glæder mig og er spændt.
Resultat link følger i morgen!
6 dage og 12 sejladser er planlagt 🚀🌊☀️

 

Johan Schubert skriver på Facebook:

Vinteropdatering og OL-udtagelse

Over de sidste par måneder har jeg brugt en masse tid og energi på at træne, uden helt at være sikkert på hvad det egentlig mål har været grundet corona. Jeg har bl.a. brugt tre uger på Malta med intensiv træning, med et par danske og internationale træningspartnere. En lejr med 4 timer på vandet om dagen i det bedste sejlforhold man kunne ønske sig, med kæmpe bølger og masser af vind. Opfulgt af den årlige laser-påskelejr og jeg føler nu jeg er klar til sæsonens første stævne i Vilamoura, Portugal.
Stævnet, som oprindeligt skulle have været sejlet i Hyeres, er det sidste adgangsgivende stævne til OL før legene begynder til sommer. Selvom OL i Tokyo synes en anelse urealistisk kan jeg helt sikkert mærke spændingen efter snart et halvt år uden international konkurrence og jeg glæder mig til at måle mig med de andre.
Selvom jeg altid sejler for at vinde er mit egentlig mål for stævnet ikke udelukkende en nationsplads men i lige så høj grad at komme derfra med mere erfaring og viden om hvad der skal arbejdes videre på💪💪
Bedste sejlerhilsner
Johan L. Schubert⛵️

Følg med i resultaterne på dette linkLog


i samarbejde med