Bliv bedre til at håndtere presset når du skal præstere på højt plan!

Har du udfordringer med at holde hovedet koldt og bevare overblikket i pressede situationer på jobbet, eller når du dyrker sport ?

Invitation til et spændende foredrag

OnBoard og Horsens til OL har fornøjelsen, i samarbejde med Insero, Sydbank, PWC og EDC Center Horsens, at invitere til foredrag med Verdensmester og Horsens landsholdssejler Anne-Marie Rindom og Team Danmark Sportspsykolog Kristoffer Henriksen. Temaet er, at blive bedre til at præstere i pressede situationer, hvad enten det er i jobbet, eller under konkurrence sport.

Vil du vide mere, så mød op til

’Præstér under pres’ i sport og på job  – i Insero Atrium Torsdag den 5. marts kl. 16-19

 

Et stærkt samarbejde mellem atlet og psykolog

Horsens til OL  sejler Anne-Marie Rindom havde en forrygende 2019 sæson. Guld ved EM, VM og 2 World Cup sikrede Anne-Marie, som første dansker, titlen som Rolex World Sailor of the year, verdens bedste kvindelige sejler i 2019.

Team Danmark sportspsykolog Kristoffer Henriksen har i flere år samarbejdet med Anne-Marie, og været med til at skabe det psykiske overskud der skal til, for at præstere på meget højt plan. Kristoffer er er forsker og lektor på Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet og sportspsykologisk konsulent i Team Danmark.

Anne-Marie Rindom har frem til 2018 leveret flere store resultater, bl.a. OL bronze i 2016 og VM guld i 2015, men der har også været perioder med svingende resultater, hvor psyken har spillet ind i pressede situationer.  I 2019 var Anne-Marie i sit livs form fysisk og mentalt, og det er et godt udgangspunkt for 2020, som er OL år. Ambitionerne om medaljer er høje, så kom og hør om de værktøjer der er i brug for, at kunne præstere, når presset er størst.

´Præster under Pres´ værktøjerne fra sportens verden kan i høj grad bruges i det daglige job.


Program:

Kl. 16.00        Ankomst 
Kl. 16.15        Velkomst
Kl. 16.30        Præster under Pres foredrag
Kl. 18.00        Afrunding v/OnBoard
Kl. 18.15.       Tapas fra Restaurant Pynten 
Kl. 19.00        Tak for i dag.

 

Pris kr. 250,-

Et OnBoard og Horsens til OL arrangement I samarbejde med: