Et glad team med det berømte medalje stunt. Anne-Marie og træner Piotr Wojewski efter præmieoverrækkelsen

Anne-Marie Rindom, Horsens til OL, TV seere og alle på havnen i Aarhus kunne fredag fejre en dansk bronzemedalje ved VM.

Det blev et VM, hvor Anne-Marie sejlede en flot serie af sejladser, og førte klart inden sidste sejlads i guldfeltet. Her ødelagde et stort vindspring en ellers god start, og det lykkedes aldrig Anne-Marie at kæmpe sig frem blandt de bedste i sejladsen. Det betød, at frem for at være med i kampen om guld, måtte Anne-Marie kæmpe hård for at få bronzemedalje. En stor skuffelse for såvel sejler som træner Piotr.

Fredagens medalrace blev en gyser, hvor Bulldozeren først kom op i gear på sidste lænser ned mod mål. På TV kunne vi følge en fantastisk slutspurt, som ikke kan beskrives, så derfor se den her. Start 1 time inde i udsendelsen, og nyd en spændende sejlads.

Efter en tiltrængt ferie havde Anne-Marie følgende kommentarer til VM resultatet:

VM tak 

En uge er gået og jeg har haft tid til at reflektere over årets vigtigste stævne, VM

Først og fremmest vil jeg gerne sige stor tak til alle sponsorerne som gør det muligt for mig at konkurrere i verdenseliten i sejlsport. Økonomien betyder meget i denne sport og jeg er evig taknemmelig for alt støtten. Hele teamet omkring landsholdet samt min træner og den danske laser radial træningsgruppe gør at jeg kan præstere optimalt og bliver presset i hverdagen, så jeg yder mit bedste og lidt til. Det er hårdt, men jeg nyder hvert et øjeblik.

VM på hjemmebane har på mange måder været overvældende og en fuldstændig vild og fantastisk oplevelse. Presset har været stort og det er derfor, at jeg oprigtigt talt er mega stolt over min præstation, som endte med en bronzemedalje. Når det er sagt, så er jeg ærgerlig og skuffet over, at jeg ikke var med i guldkampen i medalrace. Det var mit mål og dét opnåede jeg ikke. Den sidste sejlads i guldfeltet viste sig at være afgørende. Jeg var sindssyg nervøs og jeg afvigende fra min mentale gameplan. Det er bare mega øv. Som nogle kloge folk siger, så findes der ikke fejl, kun læring. Det har jeg tænkt mig at gøre. Lære fra situationen og komme tilbage stærkere så jeg sikre kampen om guld næste gang.

Danmark er desuden sikret en plads til Tokyo 2020 i Laser Radial ?

Til sidst en kæmpe tak til de 1100 frivillige som gjorde, at VM kørte fejlfrit. Tak til familie og venner for opbakningen under hele VM og for at fejre medaljen den sidste aften ?

Kæmpe tillykke til den nye verdensmester i Laser Radial Emma ?Well done!