Johan Schubert kommenterer et udfordrende EM i Andora

EM 2023

Efter en lang og udfordrende uge i Andora, Italien står jeg tilbage med blandede følelser.

På den ene side havde jeg en masse gode momenter, god bådfart og ikke mindst vildt gode starter

På den anden side havde jeg dsv også nogle lows, mindre gode beslutninger og mangel på erfaring gør, at jeg ikke får omsat de ellers rigtig gode starter til gode race.

Det irriterer mig lidt må jeg indrømme. Ikke fordi stævnet var af super vigtig betydning eller afgørende for udtagelsen, men simpelthen fordi jeg træffer nogle beslutninger som var mere stolpe ud end stolpe ind.

Jeg føler tilgengæld at have udviklet mig en hel masse igennem stævnet og den modgang jeg har givet mig selv. Der er blevet taget en masse gode læringer med og jeg tror på, at det kan lade sig gøre at komme med oppe i toppen, når brikkerne begynder at falde på plads

Alt i alt en god uge for min udvikling men en frustrerende uge for mit konkurrencegen

Jeg slutter samlet 43/166

Om lidt over en uge går turen til Prinsesse Sofia Cup i Palma, Mallorca. Jeg glæder mig helt vildt til at prøve kræfter med det jeg har lært og rette lidt op på fejlene

Denne sæson kommer primært til at have fokus på VM i Holland til sommer. Det er første nationaskvalifikation til OL og det er derfor vores performancestævne i år. For at komme med skal man samlet være blandt de to bedste danskere ved hhv. Palma-, Hyeres- og Kielstævnet, som ligger her i foråret

Der kommer derfor til st være lidt mere på spil i Palma og det glæder jeg mig til at opleve at skulle præstere under

Tusind tak for jeres støtte 

Tak til mine sponsorere som gør det muligt.

Vi støtter Horsens til OL 2024

Horsens til OL hoved partnere

Teampartner
Johan Schubert i ILCA7

Bilsponsor siden 2014