Nanna Schroll Nørgaard i 29er

I 2021 stod den på et efterår tæt pakket med de stævner, som egentlig skulle have været afholdt i foråret.

Med min makker Caroline brugte jeg starten af året på masser af timer med træning på vandet og da det blev hen mod påske tog vi nogle weekender til Sjælland, hvor stort set hele 29er gruppen i Danmark var samlet.

Et af sæsonens første stævner var Tuneup i Rungsted, som for alvor satte gang i sæsonen.

 

VM i Spanien

Allerede et par uger efter sommerferien tog vi til VM i Spanien, som jo desværre blev flyttet fra vores hjemmebane i Aarhus til Valencia.

Det var et rigtig lærerigt stævne med knap 200 både til start fordelt i 6 felter. Med 35 graders varme var det også helt andre forhold end dem, vi er vant til i Danmark. Trods en lidt svær start på stævnet i de indledende dages sejladser formåede vi, at kvalificere os til bronzefeltet og sluttede af som 92 i verden.

Vi deltog yderligere i Nordisk Mesterskab i Aarhus, som var i slutningen af sommerferien og et VM kvalifikationsstævne.

Godt resultat ved Kieler Woche

Til Kieler Woche et par uger efter VM, handlede det meget om starten, som var præget af, at det var svært at få en pejling og med strøm. Derudover omstilling i forhold til vindstyrken.

Stævnet varede 4 dage og vi endte samlet 17 ud af 83 både og som 2. bedste danske båd, hvilket blev vores bedste internationale stævne.

Sæsonen sluttede af med EM på Gardasøen i Italien, hvor der igen var samlet 200 både. Et super fedt sted at sejle med meget ens forhold hele ugen, som betød at vi kunne få styr på vores fundamentals.

Ser efter ny makker

Vi besluttede dog, at vi ikke længere skulle fortsætte med at sejle sammen, da vores aftale var udløbet og vi var gået lidt i stå udviklingsmæssigt.

Hen over vinteren vil jeg finde en ny makker til den kommende sæson 2022, hvor jeg vil give den max gas!
Der er flere dygtige gaster, som kan danne mulighed for et nyt makkerskab. Jeg befinder mig bedst med rorpinden i hånden, men er ikke lukket for at lære at blive en god gast, da jeg tror det er vigtigt at kunne begge bådens positioner for at opnå succes.

For at åbne mine muligheder har jeg investeret i en 29er med sejlnummeret DEN 3158, som er den båd der både har vundet sølv til VM for piger og EM guld for piger.

//Nanna

Nanna ved VM i Spanien