Nervepirrende afslutning for Team Iben & AJ

Horsens pigerne pressede konkurrenterne til det yderste og var meget tæt på OL pladsen. En 3. plads i medalrace og en samlet 6. plads ved VM, var desværre ikke nok til at holde den fornødne afstand.
Tak til Anne-Julie og Iben for en fantastisk indsats.
Pigerne føler sikkert et stort tomrum nu, men de kan være stolte over, at de kunne skabe så stor spænding om den danske OL-plads.

Horsens Folkeblad har som de første talt med pigerne. Læs artiklen her

Tidligere indlæg

Anne-Julie og Iben har nu sejlet ialt 9 sejladser og er på en samlet 3. plads, med god afstand ned til de danske konkurrenter.
Der er 2 dage tilbage med ialt 5 planlagte sejladser + medalrace.
Kampen om den danske OL plads er hård, og Horsens pigerne blev desværre diskvalificeret i 7. sejlads, efter en protest fra deres danske konkurrenter. Dette betyder ikke noget for stillingen her og nu, men betyder at der nu ikke er så meget plads til et dårligt resultat i de sidste sejladser.

Fra mandag den 10. marts sejler de danske 49fx pigerne det stævne, der afgør, hvem der skal repræsentere Danmark ved OL i Tokyo.

Første udtagelse ved VM i Auckland i 2019 endte med en 11. plads Horsens Teamet og en 3. plads til Aarhus Teamet. Det betyder, at Anne-Julie og Iben Nielsby denne gang skal slutte otte placeringer bedre end konkurrenterne fra Aarhus Sejlklub. Det kræver en topplacering, men i sejlsport kan alt ske.

Meldingen fra Melbourne, hvor VM sejles er, at sejlerne har haft god træning med masser af vind, formen er god og humøret højt.

Mandag blev sejladserne udskudt p.g.a. for meget vind, men det ser bedre ud for de kommende dage.

Du kan følge sejladserne og resultater på:

https://49er.org/event/2020-world-championship/?event_id=19973#49erfxresults

Pigerne og Horsens til OL opdaterer løbende på facebook.com/horsenstilol