Horsens-dag

 

I går var vi så heldige at bruge hele dagen i Horsens, hvor vi var rundt hos nogle af vores søde sponsorere for at sige tak.
Tak er slet ikke et stort nok ord, i forhold til den kæmpe betydning og forskel som I har gjort for os. I har gjort det muligt at forfølge vores mål og visioner i FX’en. Det har skabt rammen for vores hverdag som sejlere, hvor vi har kunnet stå op hver dag med viden om, at det vigtigste i dag ville være at give den gas på vandet. Det er os et kæmpe privilegie.

 

Første stop K. Westergaard Automobiler A/S

 

Vi startede hos Erik og K. Westergaard Automobiler, hvor vi endelig kunne aflevere vores elskede varevogn i Texas Gold-farven tilbage. Den har haft noget af en rejse. I november kørte vi afsted til Vilamoura i Portugal, hvor vi skulle sejle henover vinteren. Vi skulle efterfølgende have været på Mallorca og sejle i marts, men grundet corona, blev det hele aflyst og bilen endte meget uheldigt med at stå dernede, uden vi kunne komme ned og hente den. Heldigvis løste det hele sig, og bilen er trygt hjemme hos K. Westergaard igen. Vi har kørt flere tusinde kilometer i bilen, så vi kommer til at savne den. Også stor tak til Mikkel Groth for at hjælpe os med at få bilen hjem igen.

 

Frokost i Sejlklubben med EDC

 

Vi spiste frokost i sejlklubben med Christian og Alex fra EDC, og snakkede en masse om sejlads og hvordan vores oplevelser var fra VM i 2019 og 2020.
Efterfølgende stødte vi ind i Poul Evers, og fik endnu en god snak om sejlsport.

 

Sidste stop var hos Schur

 

Vores sidste besøg var ude hos Schur. Som vi tidligere har skrevet i en opdatering, hænger vi på to billeder ude på deres kontor. Det var rigtig sjovt, at se os selv i så stor opløsning, og vi håber det giver en god energi på kontoret. Vi er rigtig glade for, at I har lyst til at have os hængende der.

Tak for at vi kunne komme ud og sige hej til Jer, og vi vil også gerne takke alle jer som har bakket op om vores projekt her på Facebook-siden. Det er altid varmt at mærke.

Vi trænger begge to til lidt ro efter en lang og intens periode, så vi tager os lidt sommerferie og nyder det gode vejr.

Tak.

Team Iben & AJ

 

Første stop K. Westergaard Automobiler

Møde med Alex og Christian fra EDC i Horsens

49fx billeder i mødelokalet hos Schur