Med 3 sejre på stribe har Horsens sejleren og Europamester i Laser Radial Anne-Marie Rindom reflekteret over successen.

Anne-Marie Rindom skriver på Facebook:

Teamwork makes the dream work 🔥

Det har været et vildt forår og jeg har fået mange oplevelser og erfaringer med i bagagen! Aldrig har jeg nydt min sport så meget, som nu. Måske nemt at sige når det går godt, men jeg mener det! Jeg vil gerne sige en kæmpe stor tak til alle omkring mig; familie, venner, trænere, ledere og sponsorer. I er alle med til at danne de rammer, der kræves, for at præstere på højeste niveau.
Vores danske/norske Laser Radial hold, med træner Piotr i spidsen, er et unikt samarbejde, hvor vi hver dag presser hinanden til at være vores bedste selv. Det er teamwork og hårdt arbejde og jeg er vildt stolt og glad for at være en del af et så godt samarbejde. Jeg glæder mig til at se, hvor langt vi alle kan nå.
Desuden vil jeg gerne sige en stor tak til hele Team Horsens til OL, til Horsens Sejlklub og alle deres medlemmer. Jeg er pavestolt og evig taknemmelig for den kæmpe store opbakning der kommer gang på gang til alle stævner, både små og store.
Til sidst en stor tak til Dansk Sejlunion for troen på mig igennem et helt årti og til den fineste pris som årets sejlsportspræstation 2018.

Som overskriften siger: teamwork makes the dream work – jeg kan kun sige, at jeg er fuldstændig enig 💪☀️💨⛵️