Billedserie fra en hektisk dag i Horsens, hvor vi var rundt i byen, for at besøge Horsens til OL samarbejdspartnere.

Første stop var hos Horsens Borgmester Peter Sørensen. Peter fik en opdatering på kampagnen, og vi fik endnu engang bekræftet, at der er fokus på Horsens til OL på Rådhuset. Også dejligt at se, at det største billede på borgmesterkontoret er det I ser i baggrunden, med Anne-Marie Rindom fra OL i Rio. 

Næste stop var på Horsens Svane Apotek, hvor vi fik hilst på Elise Gerstrøm, og studeret solcremer.

Horsens Svane Apotek har støtte Horsens til OL lige siden kampagnen startede i 2014.

Herefter gik turen over til K. Westergaard Automobiler A/S, hvor vi hilste på sælgerne og Erik K. Westergaard.

Erik har også været med Horsens til OL siden 2014 og har ydet en kæmpe støtte til sejlerne i form af Renault Traffic kassevogne, som transporterer sejlernes både og udstyr rundt i Danmark og Europa. 

Så gik turen ud til Insero, hvor vi mødtes med Berit Lehmann Kristiansen. Insero har var første samarbejdspartner tilbage i 2014 og har ydet et væsentligt bidrag til kampagnen og ikke mindst Anne-Marie Rindom. Vi fik en god snak om kommende udfordringer og nød udsigten fra taget.

Next stop var hos Schur International A/S, hvor vi mødtes med Hans og Johan Schur. Vi fik præsenteret Schur genakeren til den nye 49fx, som Schur har sponseret sammen med Nissens.

Sidste stop på Horsens turen var hos Nissens A/S på Ormhøjgaardvej. Her mødtes vi med Alan Nissen og fik set det flotte showroom. Vind er et vigtigt forretningsområde for Nissens, så her er der fælles interesser.