EDC Ejendoms Centret A/S har støttet Horsens til OL sejlerne siden 2019, og i denne uge havde vi fornøjelsen at forlænge aftalen.

Om EDC Ejendoms Centret A/S i Horsens

EDC Ejendoms Centret A/S har siden 2000 været ejet af Christian Højgaard Nielsen og Alex Mandrup Paulsen. Firmaet er vokset støt, og i dag er vi 10 butikker. Vi dækker området fra Vejle til Århus med en perfekt strategisk placering af butikker i Horsens, Juelsminde, Odder, Beder, Brædstrup, Skanderborg, Ry, Tørring og Samsø. Dette giver os en stor dækning geografisk set og med kendskab til lokalområdet og mange års erfaring i branchen. Vi din lokale garant for en professionel rådgivning i bolighandel og finansielle spørgsmål. Læs mere

Aftalen med OnBoard

EDC Ejendoms Centret A/S støtter både Horsens til OL og Horsens Sejlklub J70 både. OnBoard tilbyder teambuilding i J70 bådene for EDC medarbejderne, med bl.a. Anne-Marie Rindom som instruktør og foredragsholder.

EDC Ejendoms Centret A/S er også med til at markedsføre vores aktiviteter i Horsens Sejlklub gennem annoncering i Boligavisen og på Horsens Bygger. Der er også et samarbejde om fælles arrangementer sammen med andre OnBoard partnere.

VM og OL udtagelses evaluering af Team Aj & Iben sammen med Alex Mandrup Paulsen og Christin Højgaard Nielsen fra EDC Ejendoms Centret A/S

 

Støt vores samarbejdspartnere

Det gode samarbejde med vores OnBoard partnere, er med til at støtte op om vores aktiviteter i Horsens Sejlklub. Vi kan kun opfordre vores medlemmer og læsere til at have EDC Ejendoms Centret A/S i tankerne, når der skal vælges ejendomsmægler.

Om OnBoard

Siden 2007 har OnBoard arbejdet med at levere værdiskabende aktiviteter for de virksomheder vi samarbejder med.

OnBoard og Horsens til OL skaber det økonomiske fundament for en fortsat udvikling af  talent-og elitearbejdet samt kapsejladsmiljøet i Horsens Sejlklub.

OnBoard tilbyder aktiviteter, eksponering og netværk for medlemmerne af OnBoard. Hovedaktiviteterne i OnBoard er Horsens til OL, Business Cup, Nykredit Sailor of the Year og Teambuilding.

Med sejlsportens værdier og muligheder som omdrejningspunkt, er målet for OnBoard, at virksomhederne deltager i netværket, fordi det giver værdi.

Læs mere om OnBoard aktiviteterne