SailGP i København 18-20. august

Sidste års OnBoard tur til SailGP i Aarhus var en rigtig god oplevelse, og nu er showet tilbage i København, med sejladser den 19-20 august.

OnBoard og Horsens til OL har mulighed for at tilbyde et begrænset antal billetter til vores samarbejdspartnere endda med en bonus oplevelse inkluderet.

Torsdag den 18. august kl. 17 har vi i samarbejde med Anne-Marie Rindom mulighed for at komme på en Team Base Tur, hvor man kommer ind og får en guides tur på det danske teams område, hvor båden bliver gjort klar til sejlads.

Fredag den 19. august kl. 13.00 sejles der så de første 3 indledende sejladser og her er det muligt at følge stævnet med Waterfront siddepladser.

SailGP er ikke inkluderet i vores OnBoard og Horsens til OL pakker, så der er ikke inkluderet fælles transport og ophold.
Har du mulighed for en tur til København lover vi til gengæld, at der er noget at se på. Stævnet foregår ud fra Københavns Nordhavn.

Er der stor interesse, hjælper jeg gerne med at lave fælles transport op finde hotel samt booke restaurant torsdag aften (ikke inkluderet)

Som skrevet et begrænset antal billetter, så lad mig hører fra interesserede snarest muligt.

Læs evt. mere på SailGp.com

Peter Bjerremand