Bliv klogere på, hvordan du holder fokus når du er presset!

Det blev en spændende eftermiddag i Insero Atrium, hvor redskaber til hvordan du håndterer stort pres i sport og på job, blev kombineret med gode eksempler fra det virkelige liv som verdensklasse sejler.

Vi havde besøg af Team Danmark sportspsykolog Kristoffer Henriksen og fra Horsens til OL, leverede to at landets bedste sejlere Anne-Marie Rindom og Iben Nielsby friske historier fra VM i 49fx og VM i Laser Radial.

Først fik vi historien om et vildt spændende 49fx VM, hvor Anne-Julie Schütt og Iben Nielsby leverede deres hidtil bedste præstation med en 6. plads, men som desværre lige netop ikke kvalificerede teamet til OL. Iben Nielsby fortalte en gribende beretning om et VM, hvor teamet troede på bronze og OL kvalifikation, men alligevel mistede den, på grund af nogle få fejl, netop som der skulle præsteres under et stort pres.

Det var en rigtig god introduktion til fortællingen om et stærkt samarbejde gennem på 9 år, mellem Anne-Marie Rindom og Kristoffer Henriksen. Mentaltræning har høj prioritet os Anne-Marie, og det var spændende at høre Kristoffer fortælle om de værktøjer, som han benytter, og så få Anne-Maries fortælling om, hvordan hun bruger dem i forskellige sammenhænge når hun konkurrerer under stort pres.

Læs mere om emnet
Vil du læse mere om de værktøjet som Kristoffer Henriksen og Anne-Marie Rindom arbejder med, kan du læse mere på
Kristoffer Henriksens hjemmeside. 

Læs mere på underpres.dk

 

Tak til Insero Horsens, PWC, Sydbank og EDC Ejendoms Centret for støtte til arrangementet.

 

Er du styret af værdier eller følelser ?

Det hele startede med en øvelse i at holde hovedet koldt og løse en udfordring: